top 728x 90

Brasede kartofler

Opskriften på lækre sprøde brasede kartofler, der kan bruges som tilbehør til for eksempel wienerschnitzler, eller en god dansk hakkebøf. Perfekt at lave dagen derpå, hvis du har en gang kogte kartofler i overskud fra dagen før.
Sværhedsgrad
Skribent: Jonas Olsen
Tilberedelses tid: 30m  - 
Bedømmelse  5.00/5

Ingredienser

Til 4 personer ()

Recipe

  • 1 teske salt
  • 1 knivspids(er) peber
  • 1 kilo kogte kartofler
  • 50 gram smør

Brasede kartofler fremgangsmåde

  1. Kartoflerne skrælles og koges i ca. 20 minutter. Husk ikke at kog dem for meget, gerne så der er lidt bid i dem stadigvæk.
  2. Skær dem i passende stykker. Det bedste resultat opnåes, hvis kartoflerne har nået at afkøle før du bruger dem. Du kan også sagtens bruge kartofler fra dagen i forvejen.
  3. Brun smøret på panden, og vend kartoflerne i. Drys godt med salt på, og vend dem til de er sprøde og lysebrune.

Giv en kommentar

 (5/5)
Dit navn

Dine kommentarer til opskriften (2)

af Arne , på Onsdag, 25 december 2013
Lol
af Jonas , på Mandag, 23 juli 2012
Top