top 728x 90

Kyllingfilet i ovn med fløde timian sovs.

Lækker opskrift på en mør, saftig kyllinge filet, lavet i ovn. Her serveret med en cremet sovs. Serveres eventuelt sammen med kogte kartofler og en lækker salat. Du kan og vælge at serverer den med ris.

Sværhedsgrad
Skribent: Jonas Olsen
Tags:  kylling kylling fløde fløde
Tilberedelses tid: 35m  - 
Bedømmelse  5.00/5

Ingredienser

Til 4 personer ()

Recipe

  • 500 gram kylling filetter
  • 2 dl fløde
  • 1 teske sennep
  • 3 fed hvidløg
  • 1 Håndfuld frisk timian
  • 100 gram ost - fx parmasan
  • 1 spiseske olie
  • 1 knivspids(er) salt
  • 1 knivspids(er) peber

Kyllingfilet i ovn med fløde timian sovs. fremgangsmåde

  1. Sæt ovnen på 200 grader.
  2. Krydr filetterne med salt og peber på begge sider.Kylling filet i ovn med fløde sovs
  3. Varm olien på panden, og kom filetterne på, og brun dem på begge sider. Dette gøres bedst ved høj varme.
  4. Pil hvidløget, og hak det fint.
  5. Kom sennep, hvidløg, fløde og timian i en skål sammen med lidt salt og peber.
  6. Riv osten fint.
  7. Kom de brunede kyllinge filetter i et ildfast fad, og hæld fløde blandingen over.
  8. Hæld det revede ost over kyllingen.
  9. Sættes i ovnen i cirka 20 minutter.
  10. Serveres for eksempel med kogte kartofler og salat.

Giv en kommentar

 (5/5)
Dit navn

Dine kommentarer til opskriften (2)

af mathias , på Fredag, 28 juni 2013
fantastisk
af Jonas , på Mandag, 11 marts 2013
Top