top 728x 90

Kyllingefrikadeller i ovn

Lækkert alternativ til normale frikadeller, disse er lidt mere fedt fattige, så derfor bliver disse krydret lidt ekstra, her bruger jeg hvidløg og persille, men man kunne også sagtens bruge andre ting, som for eksempel forårsløg, peberfrugter eller gulerødder.
Sværhedsgrad
Skribent: Jonas Olsen
Tilberedelses tid: 30m  - 
Bedømmelse  4.80/5

Ingredienser

Til 4 personer ()

Recipe

  • 2 fed knust hvidløg
  • 400 gram hakket kylling
  • 1 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 Håndfuld hakket persille
  • 1 knivspids(er) salt
  • 1 knivspids(er) peber

Kyllingefrikadeller i ovn fremgangsmåde

  1. Pres hvidløget ud i kyllingen.
  2. Rør det godt sammen med salt og peber.
  3. Tilsæt et æg, havregryn og den hakkede persille.
  4. Rør det godt sammen til en lind fars og lad den hvile i 30 minutter i køleskabet. 
  5. Sæt frikadellerne på en bageplade med en spiseske, og sæt dem i ovnen i ca. 15 minutter.
  6. Hold øje med at de ikke brænder på.

Giv en kommentar

 (5/5)
Dit navn

Dine kommentarer til opskriften (4)

af Brandt , på Onsdag, 13 november 2013
Fortjener at blive vendt i en lille kaldt fedtstof lige inden servering
af Jeanette , på Mandag, 14 oktober 2013
Rigtig lækre. Tilføjede lidt revet frisk ingefær.
af Hansen , på Torsdag, 03 oktober 2013
Rigtigt lækre..
af Jonas , på Lørdag, 12 januar 2013
Top